- O-tentic : Використовуючи силу природного бродіння, Otentic дозволяє пекарям створювати справжній, високоякісний хліб з унікальними смаками, ароматами та текстурами.
- Глазур «Захід сонця» : натуральна, більш гігієнічна, економічно ефективна альтернатива яєчному засобу на рослинній основі.
- Смубі : Ці маленькі вибухи смаку бувають різних смаків та кольорів. М'які перлини для начинки, які можна змішувати та випікати в тісті для тортів, щоб забезпечити збалансований розподіл начинки.
- Cubease : Революційний покращувач у форматі куба, який простий у використанні, оскільки його не потрібно масштабувати. Він економить місце на вашому складі, має чистішу етикетку, є екологічно чистим та гіперконцентрованим.
- Шоколад Cacao-Trace : насичений шоколад чудового смаку, виготовлений шляхом експертної ферментації, що підсилює натуральні смаки какао-бобів, водночас надаючи фінансову вигоду фермерам, що вирощують какао.
Розробка продуктів, орієнтованих на майбутнє
Наша унікальна Інноваційна Пураміда (Піраміда Інновацій Пуратос) – це комплексна структура, яка керує нашим інноваційним процесом. Вона використовується, щоб допомогти нашим командам збалансувати зусилля та ресурси щодо майбутніх варіантів, стратегічних інновацій, місцевих та міжнародних інновацій, а також оновлення звичайних продуктів. Збалансувавши ці сфери, ми можемо забезпечити стабільний потік нових продуктів, які стимулюють зростання та створюють цінність для наших клієнтів.
Індивідуальні рішення
Наша розгалужена команда досліджень і розробок прагне задовольнити потреби вашого бізнесу. Маючи експертів з аналізу борошна, мікробіології, текстури та реології, а також фізико-хімічного аналізу, ми пропонуємо індивідуальні рішення, що надихають на творчість та інновації. У нашому сучасному обладнанні наша команда надає експертні консультації щодо смаку, текстури, терміну придатності та харчової цінності, гарантуючи, що ваша продукція виділятиметься на ринку. Розуміючи ваші виклики та прагнення, ми можемо запропонувати рішення, які сприятимуть розвитку вашого бізнесу.
Немає коментарів:
Дописати коментар