Технологія приготування змішаних напоїв
Тема 1, 2: Вступ. Визначення, класифікація та технологія приготування
змішаних напоїв. Класифікація змішаних напоїв
Тести
Основні групи змішаних напоїв
Тести
Основні групи змішаних напоїв
Тема 3:Характеристика основних алкогольних напоїв, що
використовуються як основа при приготування змішаних напоїв. Конспект
Робоче місце бармена
Прерентація основні напої
Робоче місце бармена
Прерентація основні напої
Тема 4: Характеристика пом’якшуюче- згладжуючи і
смако-ароматичних компонентів, що використовуються у приготування змішаних напоїв.
Тема 5: Характеристика основних алкогольних та безалкогольних
напоїв, що використовуються як наповнювачі, при приготуванні змішаних напоїв. Опорний конспект тема 5
Приготування змішаних напоїв
Тести (основи, ЗЗК,САК, наповнювачі)
Тема 6: Характеристика супутніх компонентів для приготування
змішаних напоїв.Презентація "Супутні компоненти"
Конспект "Сервірування змішаних напоїв"Тести супутні компоненти
Тема 7: Основи технології приготування змішаних напоїв.
Тема 8: Технологія приготування безалкогольних змішаних
напоїв.
Тема 9: Технологія приготування алкогольних коктейлів.
Тема 10: Технологія приготування довгих змішаних коктейлів.
Тема 11: Технологія приготування групових змішаних напоїв.
Тема 12: Приготування гарячих напоїв (кави, чаю).
Немає коментарів:
Дописати коментар