Технологія приготування змішаних напоїв

Технологія приготування змішаних напоїв

Тема 1, 2: Вступ. Визначення, класифікація та технологія приготування змішаних напоїв. Класифікація змішаних напоїв 
Тести
Основні групи змішаних напоїв
Тема 3:Характеристика основних алкогольних напоїв, що використовуються як основа при приготування змішаних напоїв. Конспект 
Робоче місце бармена
Прерентація основні напої

Тема 4: Характеристика пом’якшуюче- згладжуючи і смако-ароматичних компонентів, що використовуються у приготування змішаних напоїв.

Тема 5: Характеристика основних алкогольних та безалкогольних напоїв, що використовуються як наповнювачі, при приготуванні змішаних напоїв.  Опорний конспект тема 5 
Приготування змішаних напоїв
Тести (основи, ЗЗК,САК, наповнювачі)


Тема 6: Характеристика супутніх компонентів для приготування змішаних напоїв.Презентація "Супутні компоненти"
Конспект "Сервірування змішаних напоїв"
Тести супутні компоненти

Тема 7: Основи технології приготування змішаних напоїв.

Тема 8: Технологія приготування безалкогольних змішаних напоїв.

Тема 9: Технологія приготування алкогольних коктейлів.


Тема 10: Технологія приготування довгих змішаних коктейлів.

Тема 11: Технологія приготування групових змішаних напоїв.

Тема 12: Приготування гарячих напоїв (кави, чаю).

  ВІДЕО:




Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні супи світу