Організація обслуговування в ресторанах (Офіціант)



Організація обслуговування Офіціант 3розряд
Тема1:Мета та завдання предмету. Ресторанне господарство,   основні завдання,  перспективи розвитку. (2 год)

Тема2: Основні типи закладів ресторанного господарства. (6 год)

Тема3: Виробничі приміщення, їх характеристика, обладнання (2 год) 

Тема4: Торгівельні приміщення, їх характеристика, обладнання (4 год)

Тема 5: Меню і прейскуранти (6 год)

Тема 6: Столовий посуд, прибори, білизна (8 год)


Тема7: Підготовка торгового залу до обслуговування відвідувачів (16)

Тема 8: Обслуговування відвідувачів (26 год)

Додатково


Подача вина

Інтерактивні вправи:

Види напоїв назва/опис

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні супи світу