Організація обслуговування Офіціант 3розряд
Тема1:Мета та завдання предмету. Ресторанне
господарство, основні завдання, перспективи розвитку. (2 год)
Тема2: Основні типи закладів
ресторанного господарства. (6 год)
Тема3: Виробничі приміщення, їх характеристика, обладнання (2 год)
Тема4: Торгівельні приміщення, їх характеристика,
обладнання (4 год)
Тема 5: Меню і прейскуранти (6 год)
Тема 6: Столовий посуд, прибори, білизна (8 год)
Тема7: Підготовка торгового залу до обслуговування
відвідувачів (16)
Попереднє сервірування столу розробка
Тема 8: Обслуговування відвідувачів (26 год)
Додатково
Модуль ОФ 3-1
Подача вина
Подача вина
Ввічливість
Декантування
відео урок подавання червоного вина
Організація роботи в доготівельних цехах
Декантування
відео урок подавання червоного вина
Організація роботи в доготівельних цехах
Етикет сервіруємо стіл Відео
Організація обслуговування загальні
Обслуговування бенкетів
Організація роботи Гарячого цеху, супового та соусного відділення
Обслуговування бенкетів
Організація роботи Гарячого цеху, супового та соусного відділення
Інтерактивні вправи:
Види напоїв назва/опис
Немає коментарів:
Дописати коментар