Гігієна та санітарія.
Тема 1: "Основи мікробіології. Загальна ха-ка мікроорганізмів."
Тема 2: "Харчові інфекції та їх профілактика"
Тема 3: "Харчові отруєння та їх профілактика"
Харчові отруєння мікробного походження Харчові отруєння не мікробного походження
Тема 4: "Глистяні захворювання та їх профілактика"
Тема 5: "Особиста гігієна працівників ГХ"
Тема 6: "Гігієнічні вимоги до учтримання підприємств"
Тема 7: "Гігієнічні вимоги до обладнання, інвентарю, посуду"
Тема 8: "Гігієнічні вимоги до транспортування, прийому, зберігання прод."
Вимоги до транспорту для перевезення харчових продуктів. Вимоги до складських приміщень для зберігання харчових продуктів. Транспортування 2
Тема 9: "Санітарні вимоги до кулінарної обробки продуктів"
Тема 10: "Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції"
Тема 11: "Гігієнічна оцінка якості харчових продуктів"
Фізіологія (28год)
Тема 1: "Предмет і завдання курсуфізіології."
Тема 2: "Харчові речовини та їх фізіологічне значеннядля організму людини."
Тема 3: "Фізіологічна характеристика основних продуктів харчування"
Тема 4: "Основи раціонального харчування"
Тема 5: "Харчування різних вікових та професійних груп населення"
Тема 6: "Основи дієтичного та лікувально-профілактичного харчування"
Немає коментарів:
Дописати коментар