Фізіологія, гігієна та санітарія

Гігієна та санітарія.

Тема 1: "Основи мікробіології. Загальна ха-ка мікроорганізмів."

Тема 2: "Харчові інфекції та їх профілактика"

Тема 3: "Харчові отруєння та їх профілактика"
Харчові отруєння мікробного походження                                                                                  Харчові отруєння не мікробного походження

Тема 4: "Глистяні захворювання та їх профілактика"


Тема 5: "Особиста гігієна працівників ГХ"

Тема 6: "Гігієнічні вимоги до учтримання підприємств"


Тема 8: "Гігієнічні вимоги до транспортування, прийому, зберігання прод."

Тема 9: "Санітарні вимоги до кулінарної обробки продуктів"


Тема 10: "Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції"


Тема 11: "Гігієнічна оцінка якості харчових продуктів"


Фізіологія (28год)
Тема 1: "Предмет і завдання курсуфізіології."
Тема 2: "Харчові речовини та їх фізіологічне значеннядля організму людини."
Тема 3: "Фізіологічна характеристика основних продуктів харчування"
Тема 4: "Основи раціонального харчування"

Тема 5: "Харчування різних вікових та професійних груп населення"

Тема 6: "Основи дієтичного та лікувально-профілактичного харчування"

Нормативні документи 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні супи світу