Устаткування

Кухар 3 розряд

Тема 1:Вступ. Знайомство з технікою підприємств харчування.
Тема2: Загальні відомості про машини та механізми. Опорний конспект Тема1,2
Тема 3: Універсальні кухонні машини.  
Тема 4: Ваговимірювальне устаткування. Опорний конспект тема 4

Тема5: Машини та механізми для обробки овочів.


Тема 6: Машини та механізми для обробки м'яса та риби.

Тема 7: Машини та механізми для приготування тіста

Тема 8: Підйомно-транспортне устаткування.

Тема 9:Загальні відомості про теплове устаткування.


Тема 10: Устаткування для варіння їжі.





Кухар 4 розряд

Тема1: Машини та механізми для приготування кремів.

Тема 2: Сучасна електронна ваговимірювальна техніка.

Тема 3: Машини для нарізання хліба та гастрономічних продуктів.

Відео (Хлібонарізальні машини)                                     АХМ-300

Тема 4: Сучасне теплове устаткування

Шашличні печі,                                                                Відео
Грилі та їх призначення,     Відео гриль                                              Відео 
НВЧ печі (Презентація)                                                   Відео (Принцип дії)
ЛПР Жаровні                                                                    ЛПР "Шашличні печі"

Тема 5: Сучасне холодильне устаткування.


Кондитер 3розряд



Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні супи світу